برای تهیه یک دسته کوچک شکر قهوه ای مشهد روشن، از 1 فنجان شکر دانه ریز و 1 قاشق غذاخوری ملاس (که در بریتانیا به آن تراکل نیز می گویند) استفاده کنید.
اگر می خواهید شکر قهوه ای تیره درست کنید، یک قاشق غذاخوری ملاس اضافه کنید.
شکر و ملاس را با هم مخلوط کنید. شکر را در یک کاسه متوسط بریزید و ملاس را اضافه کنید.
از یک چنگال، کاردک لاستیکی یا حتی انگشتانتان استفاده کنید تا ملاس را به آرامی وارد شکر قهوه ای سرخ کنید.
این دستور العمل شکر قهوه ای روشن شهدانه نیاز به استفاده از 1 قاشق غذاخوری ملاس برای هر فنجان شکر سفید دارد، اما بسته به اینکه می خواهید شکر قهوه ای روشن یا تیره درست کنید، می توانید مقدار ملاس را تنظیم کنید.
برای تهیه شکر قهوه ای تیره: ملاس را به 2 قاشق غذاخوری در هر 1 فنجان شکر افزایش دهید.
اگر ملاس ندارید اما برای دستور غذا به شکر قهوه ای کرمانشاه نیاز دارید، یک قاشق غذاخوری شربت افرا خالص، شربت طلایی یا شهد آگاو را به 1 فنجان شکر گرانول اضافه کنید.
طعم متفاوت خواهد بود اما بافت مشابهی خواهند داشت و مقدار رطوبت مشابهی دارند. آنها در یک خرج کردن کار خواهند کرد.
شکر قهوه ای خانگی خود را در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل مهر و موم در دمای اتاق تا 1 ماه نگهداری کنید.
تفاوت بین شکر قهوه ای روشن و تیره چیست؟ تفاوت این دو در مقدار ملاس استفاده شده است.
هنگامی که دستور پخت شکر قهوه ای را می طلبد، معمولاً به این معنی است که باید از شکر قهوه ای روشن استفاده شود.
به طور کلی، هر دو نوع قابل تعویض هستند اما جایگزین دقیقی نیستند.
برخی از دستور العمل های پخت مانند کیک و کلوچه می توانند به رطوبت حساس باشند (که در ملاس یافت می شود) و تفاوت در میزان رطوبت بین این دو می تواند بر میزان خوب شدن محصولات پخته شده تأثیر بگذارد.
همچنین ممکن است بر طعم و رنگ دستور غذا تأثیر بگذارد.
- منابع:
- تبلیغات: