بادام درختی تازه با پوست یک ابر غذای پر از تمام مواد مغذی ضروری مورد نیاز بدن ما است سرشار از پروتئین، چربی، فیبر، منیزیم و ویتامین E، این آجیل مفید می تواند به شما کمک کند روز خود را با انرژی فراوانی شروع کنید.
فهرست فواید بادام بی پایان است، زیرا بادام که بادام نیز نامیده می شود برای مغز، هضم غذا، قلب، مو و پوست مفید است.
کالیفرنیا، شالیمار، مخدوم، دریک، نپلاس و پرانیاج از انواع بادام محبوب موجود در هند و سایر نقاط جهان هستند.
دکتر کاتز میافزاید: «مراقب کارهایی که با آنها میشود، باشید» «بادام بو داده شده با عسل [به عنوان مثال] ممکن است در روغن سرخ شود و مشخصات اسیدهای چرب را تغییر دهد.
خیس شده در عسل، اضافه کردن مقدار زیادی شکر؛ و نمک زده و مقدار زیادی سدیم به آن اضافه کنید این دیگر همان غذا نیست.»
بادام هایی که تفت داده شده و نمک زده شده اند، اگرچه خوشمزه هستند، اما ممکن است با روغن های اضافه شده پخته شوند و مقدار مناسبی سدیم اضافه شوند.
یک راه آسان برای اینکه دقیقاً با چه چیزی میخرید آشنا شوید، نگاهی به برچسب مواد غذایی/مواد تشکیل دهنده آن است.
در حالت ایده آل، همانطور که دکتر کاتز می گوید، بادام را در “وضعیت بومی” خود یا تا جایی که می توانید به شکل خام آنها نزدیک کنید یعنی به دنبال بادام بدون نمک و خام یا بادام بو داده خشک باشید.
برخی از راههای فوقالعاده برای افزودن آنها به وعدههای غذایی و میان وعدهها شامل خرد کردن و مخلوط کردن آنها با ماست با میوههای تازه است.
پاشیدن بادام خلال شده یا خلال شده روی سالاد برای ترد غیر قابل مقاومت و مقداری پروتئین؛ آنها را با لوبیا سبز، لیموی تازه و سیر پرتاب کنید.
یا به سادگی از یک مشت مستقیم از ظرف به عنوان یک میان وعده رضایت بخش بعد از ظهر لذت ببرید.