یک ادویه مورد علاقه خانگی، چوب دارچین گلها زمانی به عنوان ارز مبادله می شد این ادویه دارای طعم مطبوع و بوی گرم است که آن را در آشپزی به ویژه در شیرینیهای شیرین و کاریهای خوش طعم محبوب کرده است.
از پوست داخلی یک درخت همیشه سبز کوچک به دست می آید، پوست آن را کنده و در آفتاب می گذارند تا خشک شود و در آنجا به شکل رول هایی به نام چوب دارچین پیچیده می شود دارچین به صورت پودر نیز موجود است.
تصور می شود چوب دارچین دارای خواص دارویی و تسکین دهنده بسیاری است و در طب گیاهی چینی به طور مکرر از آن استفاده می شود.
بو و طعم متمایز دارچین از اسانس های موجود در پوست درخت به نام سینامالدئید ناشی می شود سینامالدئید دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.
برخی ادویه ها از جمله چوب دارچین دارای خواص پری بیوتیکی هستند.
این باکتری ها ممکن است به بازگرداندن تعادل باکتری ها در روده شما کمک کنند، از سلامت دستگاه گوارش حمایت کرده و مشکلات گوارشی را کاهش دهند.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف چوب دارچین با کاهش کوتاه مدت فشار خون مرتبط است.
اگرچه شواهد امیدوارکننده است، اما در روزهای اولیه است و به آزمایشهای کنترلشده تصادفی طولانیمدت بیشتری نیاز است.
چوب دارچین قند خون و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
لازم به ذکر می باشد که چوب دارچین برای کمک به مدیریت قند خون شهرت دارد به نظر می رسد که این کار را با مکانیسم های مختلف انجام می دهد، از جمله مدیریت میزان گلوکز وارد شده به جریان خون و تقلید از هورمون مدیریت قند خون، انسولین.
آزمایشهای انسانی امیدوارکننده است و نشان میدهد دارچین ممکن است تأثیر متوسطی بر کاهش سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت داشته باشد.